The Mowgli Burger wordt met de hand gemaakt en is een gezonde burger bomvol proteïne. Door een proces van fermentatie heeft de burger een hele bijzondere smaak. De stevige patty is gemaakt van een kleurrijk palet aan biologische bonen: rode kidneybonen, zwarte bonen, groene erwten en kikkererwten. Dit geeft de burger haar eigenzinnige en unieke look.
 

FotoNa een tweedaags fermentatieproces worden de burgers een dag gemarineerd in een traditionele Indonesische marinade. In combinatie met Mowgli’s bieten basilicum mayonaise is dit een unieke smaaksensatie. Er is steeds meer vraag naar plantaardig. Iets wat wij graag toegankelijker maken. Om de drempel van het aanbieden van een puur plantaardig gerecht te verlagen bieden wij een totaalpakket aan, maar de burger kan ook los besteld worden.
 

FotoHeb jij een restaurant of cateringbedrijf en wil jij The Mowgli Burger bij jou op de kaart?
 
 The Mowgli  Burger is een totaalconcept bestaande uit 3 componenten:

  • Een stevige en stoere burger à 150 gram
  • Een luchtig en licht knapperig broodje rijkelijk bedekt met sesamzaadjes
  • Mowgli's bieten basilicum mayonaise: een friszoete en kleurige saus 
Stuur een mail naar plants@mowglimarket.com en wij sturen jou alle informatie toe over de prijzen, leveringsvoorwaarden en tips  & tricks over hoe je de burger het best kan serveren. 

Wil jij je eigen creatieve draai geven aan The Mowgli Burger of lijkt onze saus een bijzondere toevoeging aan een van je eigen gerechten? De individuele componenten kunnen ook los besteld worden. 

Check de pagina Burger Spots om te zien bij welke restaurants en cateraars je de burger nu al kunt bestellen of beveel ons aan bij jouw favoriete eetgelegenheid!  

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!