Wil jij de The Mowgli Burger op jouw menu kaart? Stuur een mail naar 

plants@mowglimarket.com

 en wij sturen jou alle informatie toe over de prijzen, leveringsvoorwaarden en tips  & tricks over hoe je de burger het best kan serveren. 


Kan jij niet wachten om de burger te proeven? Kijk hier bij welke restaurants en cateraars je de burger nu al kunt bestellen of beveel ons aan bij jouw favoriete eetgelegenheid!  Surf-Inn

Eetcafé de Surf-Inn heeft de primeur. Na het proeven van The Mowgli Burger moest hij onderdeel worden van de nieuwe kaart! De nieuwe kaart komt binnenkort, tot die tijd is hij al buiten de kaart om te bestellen.

Dorpsstraat 14, Scharendijke
www.surfinn.nlDe Loze Visser


Eetcafeé De Loze Visser heeft een traditionele kaart, maar merkt dat de vraag naar plantaardig toeneemt. Eigenaren Frenk en David waren redelijk sceptisch over de smaak en de bite van een veganistische burger, maar toen ze The Mowgli Burger proefden waren ze mega enthousiast. Vanaf 25 maart staat hij op de kaart!  


Hoogenboomlaan 38
www.eetcafedelozevisser.nlPitnick

Zin in een feest, maar niet in de organisatie? Pitnick verzorgt uw feest en regelt naar wens van uitnodiging.

Pitnick kent geen grenzen en heeft weinig eisen. Dit levert out-of-the-box gedachten op, die leiden tot de mooiste creaties van festiviteiten. Afgelopen zomer organiseerde Pitnick een pachtige bruiloft met veel veganistische gasten. Pitnick heeft daarvoor zelf een heerlijk menu samengesteld met huisgemaakte hapjes en serveerde ook The Mowgli Burger met Mowgli's huisgemaakte bieten basilicum mayonaise. 
 

+31(0)634559189 
www.pitnick.nl

 Het Kookvuur

 

Het Kookvuur is een mobiele barbecue-keuken en verzorgd op locatie een buitengewone ervaring met Big Green Egg-barbecues en open vuur. 

www.hetkookvuur.nl


- - - - -

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe burger spots? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!